Duurzaam interieurontwerp

Wil je een fijner huis voor jezelf of je gezin? Of ga je een huis bouwen of verbouwen? Ik ontwerp graag jouw duurzame interieur, zodat jij je weer fijn voelt in je eigen huis.

Ook voor een zakelijk interieurontwerp ben ik je graag van dienst.

1. Compleet interieurplan

Je gaat verhuizen, maar hebt geen idee hoe je de nieuwe ruimtes moet inrichten. Of je woont al een tijdje in je huis, maar nu wil je je er echt thuis voelen.

Met een compleet interieurplan kies je voor een compleet pakket van moodboard, plattegrond, 3D-ontwerp, kleur, materialen, een lichtplan, en stylingtips. Als extra kun je kiezen voor een shopping list, een overzicht van alle producten.

Een compleet pakket om
je echt thuis te voelen

Zo pakken we het aan: Samen met jou maak ik een plan voor één of meerdere ruimtes. Natuurlijk kom ik eerst bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek. We bespreken dan wat jouw wensen zijn. Dan maak ik een offerte op maat en begint het ontwerpproces. Ik visualiseer mijn ideeën voor sfeer en kleur in een moodboard. En ik maak een plattegrond en 3D-tekening voor je, zodat je al goed kan zien hoe de ruimte eruit gaat zien. Ook neem ik materialen voor je mee en eventueel kan ik een shopping list voor je maken. Je krijgt het advies in een boekje.

Vanaf € 1395. Neem contact op voor jouw offerte op maat.

2. Advies op locatie

Je bent blij met de indeling van je woning, maar het voelt niet af. Er mist iets. Eenheid, een verrassend element misschien, of gewoon wat meer eigenheid.

Met een klein advies investeer je een paar intensieve uren in je interieur. Daarna weet je beter wat er mogelijk is, wat jouw stijl is en hoe je met kleur of materialen je interieur echt eigen maakt. Je krijgt een plattegrond van je huis met de kleuren voor de muren en vloeren en ik maak een overzicht van alles wat we besproken hebben.

Persoonlijk kleur- en
stylingadvies

Zo pakken we het aan: Ik kom bij je langs. We kijken samen naar jullie vragen en wensen. We onderzoeken welke stijl bij jullie past. We hebben bijvoorbeeld tijd voor een hele benedenruimte.

Je vraagt me alles wat je wilt weten. Aan het eind hebben jullie een mooi plan vol met ideeën, tips en antwoorden op je vragen en kun je aan de slag om het plan te gaan uitvoeren.

Ik stuur jullie na afloop een document met de kleurcodes en materialen die goed in jullie ontwerp passen.

Vanaf € 399

3. Lichtplan

Klopt het licht in je woning niet? Is er te weinig licht? Is het niet gezellig met de lampen aan? Of zie je niet goed wat je doet? Goede verlichting is belangrijk in je woning. Licht is niet alleen functioneel, maar heeft ook invloed op de sfeer in huis. Verlichting heeft invloed op hoe je de ruimte beleeft en de kleuren ervaart. Met een goed lichtplan leg je de basis voor een prettige woning.

Als je gaat verhuizen of verbouwplannen hebt, is het handig om al vroeg een lichtplan te laten maken. Zo kunnen de elektrapunten meteen op de juiste plekken aangelegd worden. Ook kunnen bijvoorbeeld spots in het plafond of de wand worden ingebouwd.

Persoonlijk lichtplan

Hoe pakken we het aan:

Tijdens het intakegesprek op locatie bespreken we je wensen. We hebben bijvoorbeeld tijd voor de benedenverdieping. Daarna maak ik een persoonlijk lichtmoodboard voor je. Ook teken ik op de plattegrond alle armaturen in. Het complete lichtplan stuur ik je digitaal toe als een mooi document.

Wat je krijgt:

 • Intake op locatie
 • Persoonlijk lichtmoodboard
 • Plattegrond met alle armaturen
 • Overzicht van alle armaturen zodat je ze kunt gaan aanschaffen

Document met alle informatie

Vanaf € 299

4. Tuin- en interieurontwerp

Samen met tuinontwerper Frauke van Beusekom heb ik twee pakketten ontwikkeld waarbij jij ontzorgd wordt voor zowel interieur als tuin. We stemmen buiten en binnen naadloos op elkaar af. Het kennismakingsgesprek voor tuin en interieur, en de rest van het traject, verloopt gezamenlijk. Zo hoef jij maar één keer uit te leggen wat je wensen zijn. Dit scheelt tijd en geld.

Tuin en interieur
op elkaar afgestemd

Kijk voor meer informatie op matabiru.nl/tuin-en-interieur

Vanaf € 550

4. Zakelijk interieurontwerp

Een prettige werkomgeving is fijn voor zowel klanten als werknemers. Wist je dat mensen creatiever en productiever zijn als ze werken in een fijne werkomgeving? Met een interieur dat is afgestemd op je visie en merkidentiteit laat je als bedrijf zien waar je voor staat.

Mijn interieurontwerpen zijn creatief en onderscheidend. Ik vertaal je visie naar een prachtig interieur voor je kantoor, winkel, hotel of restaurant. Ik hou rekening met routing, licht, akoestiek, duurzaamheid en budget.

Ik denk graag vanaf het begin mee bij de nieuwbouw of verbouw. Ik kijk naar de indeling, licht, verlichting en kleur. Daarnaast adviseer ik over de aanschaf van meubels en lampen.

Creatief en onderscheidend

Hoe pakken we het aan:

Natuurlijk kom ik eerst langs voor een intakegesprek. We bespreken dan wat jullie wensen zijn. Dan maak ik een offerte op maat en begint het ontwerpproces. Ik visualiseer mijn ideeën voor sfeer en kleur in een moodboard om te laten zien welke stijl, sfeer, kleuren en materialen kunnen worden gebruikt. Na overleg en akkoord op de offerte volgt een definitief ontwerp. Dit presenteer ik aan de hand van 3D-tekeningen, kleur-, materiaal- en stofstalen.

Alle onderdelen:

 • Moodboard
 • 2D-plattegrond
 • 3D-tekening
 • Kleuradvies
 • Materiaalplan
 • Lichtadvies
 • Meubelplan

Neem contact op voor een offerte op maat.