Ik ben Annelies en ik help je bij een creatief en onderscheidend interieur dat echt bij jou past. Het is best spannend om je interieur uit handen te geven. Daarom luister ik goed naar jouw wensen en betrek je bij alle stappen in het ontwerpproces.

Samen met mijn man en twee zoons woon ik in een duurzaam houten huis uit 1924. Dit Bunniks gemeentemonument zijn we al jarenlang aan het verduurzamen. Ik weet daarom als geen ander wat er allemaal bij komt kijken wanneer je een huis duurzaam verbouwt en inricht.

In 2022 was ik klimaatburgemeester van mijn woonplaats Bunnik en mocht ik bij inwoners van de gemeente op bezoek om te kijken hoe zij hun huis hebben verduurzaamd. Maar eerst kwam de burgemeester bij mij op bezoek. Bekijk vooral het filmpje even.

Ik kom bij je thuis, luister naar je wensen en werk dit uit in een interieurplan speciaal voor jou. Kies je voor een kleuradvies of voor een totaal interieurplan? In beide gevallen kom ik met een creatief plan waardoor jij je weer fijn voelt in je eigen huis. Altijd in jouw stijl.

Ik werk met materialen die op een eerlijke manier geproduceerd zijn, met aandacht voor mens, dier en milieu. En ik gebruik graag kleur. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen zich beter voelt met wat kleur om zich heen. Of dat voor jou nu felle kleuren of juist zachte pasteltinten zijn, daar komen we samen wel uit.

Waar ik verder heel blij van word: kleur, dingen maken van hout, stof of wat dan ook. Verder maak ik graag muziek en ben ik veel buiten in mijn tuin en in het bos te vinden.

Kan ik jou helpen bij je interieur?

Bekijk dan mijn pakketten of stuur me direct een bericht. Ik antwoord zo snel mogelijk!

Als interieurontwerper werk ik graag samen met experts in andere disciplines, zodat we elkaar kunnen versterken en tot betere oplossingen kunnen komen. En daar profiteer jij van! Op dit moment werk ik samen met:

Frauke van Beusekom
Duurzaam tuinontwerper
Matabiru tuinontwerp

Om buiten mooi op binnen te laten aansluiten, werk ik samen met Frauke van Matabiru tuinontwerp. Als tuinontwerper van natuurlijke en ecologische tuinen zorgt Frauke ervoor dat de tuin in elk seizoen mooi is. Frauke ontwerpt unieke tuinen die passen bij de wensen van de klant en die altijd een fijne plek zijn voor mens en dier.

Sjoukje Bonekamp
Vintage vondsten
Sjouk Interieuradvies

Voor uitgesproken vintage meubilair en woonaccessoires werk ik samen met Sjoukje Bonekamp. Zij kan als geen ander in kringlopen en op veilingen de mooiste tweedehands items vinden. Door vintage items te combineren met stukken die je al hebt, creƫren we een verrassend interieur voor een haalbaar budget. En nog duurzaam ook.