Kleurrijke nieuwbouwwoning

Opvallend behang

Kleur, een oranje koelkast van Smeg en opvallend behang. Dat waren de uitgangspunten voor het interieur van deze nieuwbouwwoning in Nijmegen.
De keuken krijgt een kleurrijk behang van Orla Kiely waartegen de oranje koelkast contrasteert. Dit is de echte blikvanger van de keuken. De keuken is staalblauw. Een kleur die terugkomt op de muur in de woonkamer achter de bank.

Gezellige zithoek met neonlamp

Ook de neonlamp en houten fiets aan de muur stonden op de wishlist van fietsliefhebbers Claudia en Ed. In combinatie met het staalblauw een echt statement aan de muur. Voor wat meer zachtheid in het interieur kozen we voor een lekkere grote bank.

Gallery wall

Een gallery wall met de prachtige Frame-tv van Samsung mocht ook niet ontbreken. Een wat vergrijsde roodkleur geeft de muur pit. Het oranje van de Smeg koelkast komt terug in de oranje Fly-lampen van Kartell. De stoelen uit het vorige appartement worden hergebruikt. Om het geheel rustig te houden, zijn de gordijnen licht van kleur.

Duurzame materialen

Op de vloer ligt een duurzame pvc-vloer van Wineo. De kleuren op de wanden zijn van duurzaam verf merk Little Greene. De eettafelstoelen uit het vorige huis worden hergebruikt en de barkrukken en lampen boven de tafel worden tweedehands aangeschaft.