Ik ontwerp jouw duurzame interieur waarin je je thuis voelt. Je komt thuis in een huis dat helemaal jouw smaak is. Ik sta voor eenheid en rust in combinatie met verrassende elementen.

Bekijk waar ik je mee kan helpen.

Duurzame interieurontwerper

Ik ben Annelies Vermeulen en ik ben dol op kleur. Met mijn duurzame interieurontwerpen wil ik de wereld op bescheiden wijze een beetje beter maken. Ik werk met materialen die op een eerlijke manier geproduceerd zijn, met aandacht voor mens, dier en milieu. En ik gebruik graag kleur. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen zich beter voelt met wat kleur om zich heen. Of dat voor jou nu felle kleuren of juist zachte pasteltinten zijn, daar komen we samen wel uit.

Als duurzame interieurontwerper kan ik je met verschillende pakketten helpen:

  • Compleet interieurontwerp: aan de hand van een 3D-ontwerp en een kleuren- en materialenplan ontwerp ik jouw duurzame interieur.
  • Of ga voor een klein advies als je niet helemaal tevreden bent over jouw ruimte. We onderzoeken wat je stijl is en kiezen ter plekke voor kleuren en materialen.
  • Lichtplan: de indeling van je ruimte is goed, je bent tevreden over kleur en meubels, maar er schort iets aan de verlichting. Ik help je graag met de juiste armaturen en lichtsterktes.

Jouw duurzame interieur in 3 stappen

  • We maken kennis en bespreken al jouw wensen en eisen
  • Ik ontwerp een duurzaam interieur dat perfect bij je past
  • Je ontvangt altijd alle informatie in een handig document, zodat je alles nog eens na kunt lezen

Wil jij een duurzaam interieur met kleur en verrassende elementen? Een huis dat helemaal bij je past?