Design, Duurzaamheid |

Nieuwe studio duurzaam inrichten

We hebben een nieuwe studio! En voor de inrichting hebben we zoveel mogelijk gebruik gemaakt van wat we al hadden, wat we tweedehands konden aanschaffen en verder hebben we duurzame producten gebruikt.

De bureaus hebben we gratis via Marktplaats opgehaald. En de kast in de hal hebben we tweedehands via reliving.nl gekocht. De andere meubels hadden we zelf nog.

Duurzame muurverf

Voor de muren hebben we Moose Färg gebruikt. Moose Färg is een Zweedse verfproducent die zowel binnen- als buitenverf maakt. De verfkleuren zijn gebaseerd op het Zweedse kleurenpalet. Het bijzondere aan de verf van Moose Färg is dat ze watergedragen zijn en minimaal tot geen schadelijke stoffen bevatten, maar dat ze kwalitatief sterk genoeg zijn voor duurzaam buitengebruik. Alle producten zijn ontwikkeld en worden gemaakt in Zweden. De donkere blauwgroene kleur in onze studio is Bohus Blå en het frisse groen is Åmål Grön.

Behang

Het roze behang met de kervelbloem is van Graham and Brown. De opdruk is iets glanzend, wat een mooi contrast geeft met de vele groentinten. Deze elegante bloem komt prachtig uit op het getextureerde papier.