Design |

Fluid Forces van Elle Decoration

Tijdens Dutch Design Week presenteerde Elle Decoration de trendexpo Fluid Forces. In een bunker worden in 3 ruimtes getoond hoe een werkplek eruit kan zien.

Nou, doe mij zo’n werkplek! Want ik weet niet hoe het er op jouw werk uitziet, maar over het algemeen zijn de meeste werkplekken toch eerder praktisch dan stylish te noemen. (En als jij wel een stylish werkplek hebt, ben ik heel benieuwd naar waar je werkt!)

ELLE Decoration vindt ook dat het kantoor wel een flinke dosis huiselijkheid kan gebruiken┬á en presenteerde daarom tijdens Dutch Design Week in Eindhoven ‘fluid forces’. In De Bunker (die er ook echt uitziet als een bunker) waren drie ruimtes ingericht voor verschillende momenten tijdens werk: Concentrate, Co-create en Celebrate.

De ruimtes waren gevuld met prachtig, nieuw design dat in contrast stond met de wat vervallen, betonnen muren van de bunker. Het interieur mag wat vrouwelijker, vindt EllE decoration, na het tamelijk harde Scandinavische design dat al een tijd heel populair is. Je vond in de ruimtes dus veel ronde vormen, zachte materialen en pastelkleuren. Bekijk de foto’s zelf maar. Wat vindt jij ervan? Zie jij jezelf in zo’n omgeving werken?

Elle Decoration werkte voor deze trendexpo samen met vloerontwerper Tarkett en is speciaal voor deze expo ontworpen. Het is een dessin geïnspireerd op de eeuwenoude axminstertechniek. Ook ontwerper Alex Proba en Supertoys Supertoys werkten mee aan de expo.